Caribbean Princess eerder terug vanwege verwachte mist

Volgens Cruisecritic is vanwege verwachte mist in de thuishaven, de Caribbean Princess 1 dag eerder teruggekeerd. De cruisemaatschappij neemt geen risico omdat de haven gesloten zou kunnen worden. Vanwege deze inkorting heeft het schip de haven van Belize niet bezocht. Passagiers krijgen een kleine compensatie aangeboden in de vorm van 20% van de cruisesom te besteden bij een volgende cruise.

De geplande cruise met vertrek op 1 februari, gaat volgens de rederij door als het schip de haven uit mag en de mist niet de sluiting van de haven veroorzaakt.

Op het schip heeft ook een kleine uitbraak van waarschijnlijk het norovirus plaatsgevonden. Van de 3104 passagiers zijn 162 mensen ziek geworden (5,2%).Dit percentage ligt flink lager dan op de eerder gemelde uitbraak op de Explorer of the Seas.  

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.