‘Celebrity Silhouette vaart in 2015 vanuit Amsterdam’

Celebrity Silhouette

Celebrity Cruises heeft besloten om in 2015 met de Celebrity Silhouette cruises vanuit Amsterdam te gaan maken. De Celebrity Silhouette is daarmee de opvolger van de Celebrity Constellation die de afgelopen jaren vanuit de hoofdstad meerdere cruises per jaar maakte naar Noord-Europa. De vervanging betekent een stijging in capaciteit per afvaart (2.886 t.o.v. 2.170 passagiers). De Celebrity Silhouette is gebouwd in 2011 en behoort tot de nieuwste generatie schepen in de vloot van Celebrity Cruises.

Er staan momenteel 10 afvaarten vanuit Nederland gepland. De eerste staat op 3 mei 2015 op het programma. De andere data op de cruisekalender van de cruiseterminal in Amsterdam zijn 16 mei, 9 juni, 21 juni, 3 juli, 15 juli, 27 juli, 8 augustus, 22 augustus en 3 september. De exacte routes en start van de verkoop zijn nog niet bekendgemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.