Doop Mein Schiff 3 op 12 juni in Hamburg

Mein Schiff 3, het nieuwe cruiseschip van TUI Cruises, zal op donderdag 12 juni worden gedoopt. Plaats van handeling is het Cruise Center in Hamburg. De speciale doopplechtigheid krijgt de slogan ‘Diamant ontmoet parel’ mee. ‘Het onderscheidende kenmerk van onze nieuwe wellness-schip is de grote diamant aan de achterzijde. Deze diamant van de wereldzeeen treft Hamburg, de parel van de Elbe’, aldus Richard J. Vogel, CEO van de Duitse rederij.

De bouw van Mein Schiff 3 ligt exact op schema. Momenteel is 78% gereed. Daarnaast wordt er op de scheepswerf van STX in Turku, Finland ook hard gewerkt aan Mein Schiff 4. De kiellegging van dit schip staat gepland in februari. In het voorjaar 2015 wordt het in de vaart genomen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.