Costa Cruises App: Met „MyCosta Mobile“ gratis aan boord telefoneren en chatten

Costa appCosta Cruises lanceert een nieuwe app die speciaal is ontworpen voor gasten aan boord van een Costa cruiseschip: “MyCosta Mobile”. Gebruikers mogen met de app onbeperkt op alle 14 Costa schepen gratis met vrienden bellen en sms’ en die ook aan boord zijn. De app is verkrijgbaar in zes verschillende talen (Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees) voor de iPhone, iPad , smartphones en Android tablets.

De Costa app is gratis en gebruiksvriendelijk. Vóór het begin van een cruise, kan de app eenvoudig worden gedownload via de App Store of Google Play. Aan boord is een snelle registratie verplicht om verbinding te maken met het WiFi-netwerk van het schip. Passagiers kunnen daarna onbeperkt SMS-berichten versturen en bellen naar vrienden en bezoekers aan boord, maar kan ook worden gebruikt om naar een andere hut te bellen of naar bepaalde faciliteiten aan boord zoals de restaurants, Spa en tour office.

“MyCosta Mobile” werkt met alle belangrijke besturingssystemen: op het iOS 5.0 besturingssysteem, de nieuwste versies van de iPhone en iPad, maar ook voor smartphones en tablets die draaien op Android 2.3, en is beschikbaar voor de huidige mobiele besturingssystemen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.