Cruisereiziger
Telecommunicatie

Costa Cruises App: Met „MyCosta Mobile“ gratis aan boord telefoneren en chatten

Costa appCosta Cruises lanceert een nieuwe app die speciaal is ontworpen voor gasten aan boord van een Costa cruiseschip: “MyCosta Mobile”. Gebruikers mogen met de app onbeperkt op alle 14 Costa schepen gratis met vrienden bellen en sms’ en die ook aan boord zijn. De app is verkrijgbaar in zes verschillende talen (Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees) voor de iPhone, iPad , smartphones en Android tablets.

De Costa app is gratis en gebruiksvriendelijk. Vóór het begin van een cruise, kan de app eenvoudig worden gedownload via de App Store of Google Play. Aan boord is een snelle registratie verplicht om verbinding te maken met het WiFi-netwerk van het schip. Passagiers kunnen daarna onbeperkt SMS-berichten versturen en bellen naar vrienden en bezoekers aan boord, maar kan ook worden gebruikt om naar een andere hut te bellen of naar bepaalde faciliteiten aan boord zoals de restaurants, Spa en tour office.

“MyCosta Mobile” werkt met alle belangrijke besturingssystemen: op het iOS 5.0 besturingssysteem, de nieuwste versies van de iPhone en iPad, maar ook voor smartphones en tablets die draaien op Android 2.3, en is beschikbaar voor de huidige mobiele besturingssystemen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger