Tragisch ongeluk op Norwegian Breakaway

Een vier jaar oud jongetje is maandag verdronken aan boord van cruiseschip Norwegian Breakaway. Twee kinderen werden bewusteloos gevonden in het zwembad voor volwassenen. Aan de beide kinderen werd direct door het medisch team eerste hulp verleend. Het vierjarige jongetje overleedt. Het andere, zesjarige kind, werd met een kustwacht helikopter naar een ziekenhuis gebracht. Hij is stabiel.

Het schip was net vertrokken vanuit New York naar Florida toen het ongeluk op de tweede dag gebeurde.  Norwegian Cruise Line betuigde op Facebook haar medeleven: ‘We extend our deepest sympathies to the family during this extremely difficult time and are providing full assistance and support. The family is in our thoughts and prayers and we ask that you please keep them in your thoughts and prayers as well.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.