Navigator of the Seas met virtuele balkonhutten in de vaart

Navigator of the SeasNavigator of the Seas biedt vanaf nu hutten aan met virtuele balkons. Na een maand modernisering in het droogdok kunnen gasten genieten van het uitzicht in binnenhutten. De hutten hebben een tv-scherm met daarop een realtime view van de zee of de haven. In totaal zijn er 81 binnenhutten met virtuele balkons beschikbaar. Nieuw zijn ook buitenhutten (Panoramic Ocean View hutten) met een raam van de grond tot aan het plafond voor fantastisch uitzicht.

Naast de virtuele balkons heeft de Navigator of the Seas een FlowRider gekregen op dek 13 en nieuwe culinaire mogelijkheden. Het schip uit de Voyager-klasse omvat nu in totaal acht restaurants. Helemaal nieuw is het Mexicaanse specialiteiten restaurant Sabor (toeslag $25) met authentieke gerechten waarbij bijvoorbeeld guacamole en salsa’s aan tafel worden bereid.  Daarnaast is het Steak house Chops Grille (toeslag 35$) vernieuwd. Nieuw is het Izumi Japanese Cuisine restaurant waar a la carte gedineerd kan worden.

Een openlucht filmscherm bij het grote zwembad, platte beeldschermen in de hutten, digitale wegwijs schermen en WiFi over het gehele schip behoren ook tot de innovaties aan boord.

Vanuit de havenstad Galveston (Texas) vaart de Navigator of the Seas op zondag het hele jaar door cruises door het Westelijk Caribisch gebied met havens zoals Cozumel ( Mexico ) , Roatan ( Honduras ) , Belize City ( Belize ) , Falmouth ( Jamaica ) en Georgetown (Grand Cayman ).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Navigator of the Seas met virtuele balkonhutten in de vaart

  • Pingback:Scheepvaartnieuws | Bootjesgek.nl

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.