Cruisereiziger
AccommodatieBinnenhut

Navigator of the Seas met virtuele balkonhutten in de vaart

Navigator of the SeasNavigator of the Seas biedt vanaf nu hutten aan met virtuele balkons. Na een maand modernisering in het droogdok kunnen gasten genieten van het uitzicht in binnenhutten. De hutten hebben een tv-scherm met daarop een realtime view van de zee of de haven. In totaal zijn er 81 binnenhutten met virtuele balkons beschikbaar. Nieuw zijn ook buitenhutten (Panoramic Ocean View hutten) met een raam van de grond tot aan het plafond voor fantastisch uitzicht.

Naast de virtuele balkons heeft de Navigator of the Seas een FlowRider gekregen op dek 13 en nieuwe culinaire mogelijkheden. Het schip uit de Voyager-klasse omvat nu in totaal acht restaurants. Helemaal nieuw is het Mexicaanse specialiteiten restaurant Sabor (toeslag $25) met authentieke gerechten waarbij bijvoorbeeld guacamole en salsa’s aan tafel worden bereid.  Daarnaast is het Steak house Chops Grille (toeslag 35$) vernieuwd. Nieuw is het Izumi Japanese Cuisine restaurant waar a la carte gedineerd kan worden.

Een openlucht filmscherm bij het grote zwembad, platte beeldschermen in de hutten, digitale wegwijs schermen en WiFi over het gehele schip behoren ook tot de innovaties aan boord.

Vanuit de havenstad Galveston (Texas) vaart de Navigator of the Seas op zondag het hele jaar door cruises door het Westelijk Caribisch gebied met havens zoals Cozumel ( Mexico ) , Roatan ( Honduras ) , Belize City ( Belize ) , Falmouth ( Jamaica ) en Georgetown (Grand Cayman ).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Reacties zijn gesloten.