Cruisereiziger
BestemmingenVeiligheid

Duitse cruisepassagier van AIDAluna doodgeschoten op Isla Margarita

Volgens Duitse media is vrijdagmiddag 7 februari een Duitse cruisepassagier die met de AIDAluna op cruise was, betrokken geraakt bij een roofoverval op het eiland Isla Margarita (Venezuela). Hij was in een souvenirwinkel samen met nog een andere toerist toen twee overvallers op een motor de roofoverval pleegden. De 76-jarige man raakte zodanig gewond dat hij overleed. De andere toerist raakte ook gewond. Hij was niet van de AIDAluna afkomstig.

De AIDAluna was vanaf 1 februari onderweg op een 15-daagse cruise van de Dominicaanse Republiek naar Aruba, Curaçao, Bonaire, Isla Margarita, Grenada, Barbados, St Lucia, Dominica, Guadeloupe en Antigua.

Cruisemaatschappij AIDA betuigt haar medeleven aan de familie van de overleden man.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger