Duitse cruisepassagier van AIDAluna doodgeschoten op Isla Margarita

Volgens Duitse media is vrijdagmiddag 7 februari een Duitse cruisepassagier die met de AIDAluna op cruise was, betrokken geraakt bij een roofoverval op het eiland Isla Margarita (Venezuela). Hij was in een souvenirwinkel samen met nog een andere toerist toen twee overvallers op een motor de roofoverval pleegden. De 76-jarige man raakte zodanig gewond dat hij overleed. De andere toerist raakte ook gewond. Hij was niet van de AIDAluna afkomstig.

De AIDAluna was vanaf 1 februari onderweg op een 15-daagse cruise van de Dominicaanse Republiek naar Aruba, Curaçao, Bonaire, Isla Margarita, Grenada, Barbados, St Lucia, Dominica, Guadeloupe en Antigua.

Cruisemaatschappij AIDA betuigt haar medeleven aan de familie van de overleden man.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.