Cruisereiziger
Doop

Norwegian Getaway officieel gedoopt in Miami

Vrijdagavond is de Norwegian Getaway in haar thuishaven Miami gedoopt. De feestelijke ceremonie vond plaats op het achterdek van het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line. Na toespraken van Kevin Sheehan (CEO van NCL) en Rune Myre (kapitein van het schip) werd de Norwegian Getaway gezegend door dominee Raphael. Vervolgens werd het cruiseschip officieel welkom geheten in Miami door Rebeccah Sosa, vertegenwoordigster van de Amerikaanse stad. Aansluitend werd het formeel gedoopt door de doopmoeders de Miami Dolphins Cheerleaders. Via een grote schakelaar werd een fles champagne stukgeslagen tegen de boeg met de karakteristieke schildering van David Le Batard. Voor en na de officiële ceremonie maakten diverse artiesten hun opwachting waaronder rapper Pitbull en Latin Grammy award winnaar Nestor Torres.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!