Start voorbereidingen restyling MSC Lirica klasse schepen

Donderdag is op de werf van Fincantieri in Palermo een start gemaakt met het snijden van het staal voor de blokken die een belangrijk onderdeel gaan vormen van de restyling van de cruiseschepen van MSC Cruises in de Lirica-klasse. Het eerste schip dat onder handen wordt genomen is de MSC Armonia. De werkzaamheden starten op 31 augustus 2014. Het zogenoemde ‘Renaissance programma’ zal in 2015 gerealiseerd worden. Naast de MSC Armonia zullen ook de MSC Lirica, MSC Sinfonia en MSC Opera een gedaantewisseling ondergaan met o.a. nieuwe entertainment opties, technologische verbeteringen, meer winkels en 200 nieuwe hutten per schip. Daarnaast zal er een compleet nieuw waterpark worden gecreëerd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.