Celebrity Cruises in zee met Canyon Ranch Spa Club

Celebrity Silhouette

Celebrity Cruises heeft een nieuwe exploitant gevonden voor hun spa faciliteiten. De Amerikaanse cruisemaatschappij heeft bekendgemaakt dat het in zee gaat met Spa en Wellness brand Canyon Ranch Spa Club. Zij volgen Steiner op, die tot eind vorig jaar de Spa’s verzorgden aan boord van de cruiseschepen van Celebrity. Canyon Ranch is ook al partner van Oceania Cruises, Regent Seven Seas Cruises en bij Cunard’s Queen Mary 2. De gehele vloot van Celebrity, afgezien van de Celebrity Xpedition, zal vanaf eind april 2014 voorzien worden van personeel die de Spa, schoonheidssalon en een wellness- en fitnessprogramma gaan verzorgen. Daarnaast worden er op enkele schepen o.a. ook persoonlijke consults, voedingsadviezen, acupuncture, lezingen en workshops over wellness aangeboden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.