Hamburg verwelkomt Aida tijdens havendagen

Aidasol

Aida Cruises is ook in 2014 weer hoofdsponsor van het evenement Hamburger Geburtstag. Van 9 tot en met 11 mei worden in de stad meer als 1 miljoen bezoekers verwacht. Liefst drie cruiseschepen van Aida gaan het evenement bijwonen.

Op vrijdag 9 mei wordt ’s ochtends de AIDAluna om 08:00 uur verwacht bij het Cruise Center Hafencity West. Ze blijft tot 20:00 uur die avond waarna het schip vertrekt voor een vierdaagse korte cruise naar Amsterdam en Londen. Ook cruiseschip MSC Magnifica maakt haar opwachting. Zij vertrekt die avond voor een korte cruise naar Helgoland om zondag terug te keren. 

Zaterdag 10 mei komen AIDAsol, AIDAstella en Mein Schiff 1 binnenlopen in de havenstad. Het MS Hamburg komt eveneens binnen en het MS Deutschland blijft twee dagen liggen. Zondag verwacht Hamburg cruiseschip MSC Magnifica terug van de korte cruise. Daarnaast bezoekt Cunards Queen Elizabeth de stad voor 1 dag. Of nog meer cruiseschepen de stad bezoeken tijdens het evenement, wordt in maart 2014 verder bekendgemaakt. 

Het hoogtepunt van het evenement is het AIDA vuurwerk dat op zaterdagavond nabij de Landungsbrücken wordt afgestoken. Bijzonder is dat daarbij de AIDAsol en de AIDAstella het decor gaan vormen voor dit spektakel. Daarna varen zij uit voor hun cruises naar Bergen en Amsterdam.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.