Cruisereiziger
BestemmingenInformatiebijeenkomst en beurzenOverig cruisenieuws

Maak een dagje uit van het Cruise Event!

Zeesleepboot Holland
Zeesleepboot Holland

Maak van je bezoek aan het Cruise Event een leuk dagje uit! Speciaal voor bezoekers aan het Cruise Event zijn er een aantal bijzondere arrangementen te boeken.

Rondvaart arrangement
Tijdens het Cruise Event zal de roemruchte zeesleper ‘Holland’ aanleggen aan de steiger van de Cruise Terminal. Bezoek tijdens het Cruise Event deze unieke 57 meter lange bergingsjager én maak een tocht door de haven van Rotterdam. Op elke dag van het Cruise-Event vaart de Holland een of meerdere keren uit.

  • 21 maart  om 16.00 uur
  • 22 maart om 10.30 uur en 17.00 uur
  • 23 maart om 10.30 uur én 17.00 uur

De tochten duren ongeveer 1 uur en kosten €25,00 per persoon (incl. de toegang tot het event). Lees hier meer over de “Holland’. Om kaarten te kopen voor een rondvaart op de Holland inclusief toegangskaart tot het event ga je naar www.ticketmaster.nl.

Inntel Rotterdam

Hotel arrangement
Speciaal voor bezoekers aan het Cruise Event is er een mooie aanbieding in samenwerking met het Hotel Inntel in Rotterdam. Het luxe 4-sterren designhotel ligt op een unieke plek in het centrum, naast de Cruise Terminal én aan de voet van de Erasmusbrug. De kamers en suites zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het kamertype geeft direct aan welk fantastisch uitzicht u kunt verwachten: de skyline van Rotterdam, de bedrijvigheid in de stad of panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug. Daarnaast beschikt het hotel over Wellness club H20 met zwembad, sauna’s en Life Fitness Gym. Uiteraard biedt Inntel Hotels Rotterdam Centre door het gehele hotel gratis WiFi internet aan. Klik hier voor prijzen en reserveringen. De prijzen zijn inclusief de entree tot het Cruise Event.

Openingstijden Cruise Event:
vrijdag 21 maart     :13.00 – 17.00 uur
zaterdag 22 maart  :10.00 – 17.00 uur
zondag 23 maart     :10.00 – 17.00 uur

Cruisereiziger is mediapartner van het Cruise event van ANNONU events. Via Cruisereiziger.nl houden we je de komende periode op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit event. Voor meer informatie kan je tevens terecht op www.cruise-event.nl.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger