Cruisereiziger
BestemmingenLandarrangement

Regent Seven Seas Cruises maakt zomer-herfst programma 2015 bekend

Ultiem luxe rederij Regent Seven Seas Cruises heeft de cruises voor het zomer/herfst seizoen van 2015 bekend gemaakt. Vanaf woensdag 19 februari kunnen boekingen gemaakt worden. De drie schepen in de vloot, Seven Seas Voyager, Seven Seas Mariner en Seven Seas Navigator bezoeken meer dan 185 havens in 68 landen tijdens het zomerseizoen. Nieuwe havens (27 in totaal) zijn onder andere Palamos en Almeria (Spanje), Walvis Bay (Namibië), Tyne (Engeland), Izmir (Turkije) en Malmo (Zweden).

In het 2015 seizoen varen alle schepen vernieuwd  en opgefrist rond in het kader van de multi-miljoen dollar kostende renovatie programma.

Enkele hoogtepunten:

  • Seven Seas Voyager bezoekt tijdens de Noord-Europa reizen een aantal nieuwe havens waaronder de Solovetsky eilanden in Rusland.  Het schip biedt 11 cruises aan in deze regio waarvan overnachtingen in St. Petersburg. Bijzonder is de 28e daagse cruise (vanaf €12 669)van Cape Town naar Singapore met bezoeken aan Dar es Salaam (Tanzania) en Sabang (Indonesië).
  • Seven Seas Mariner vaart in het Middellandse Zee gebied naar onder andere nieuwe havens als Toulon (Frankrijk), Trieste (Italië), Almeria, Izmir, Batumi (Rusland) en Gythion (Griekenland). Overnachtingen vinden plaats in Venetie, Monte Carlo, Barcelona, Lissabon en Istanbul. De cruises starten bij 3 159€ per persoon. Later in het seizoen vaart het schip vanuit Lissabon langs de westkust van Afrika richting Cape Town.
  • Seven Seas Navigator verkent Alaska in 16 cruises, variërend van 8 daages cruises tot bijvoorbeeld een 22 daagse cruise vanaf San Francisco door het Panamakanaal naar New York. Daarna vaart ze aan de Oostkust naar onder andere Montréal; en Bar Harbor, Maine. 

Gasten die een Concierge Suite of een hogere categorie boeken kunnen gebruik maken van een inclusief landprogramma voorafgaand of na de cruise met hotels, maaltijden, excursies en transport

Voorbeelden van de landprogramma’s zijn:

  • Een safari van 4 dagen in Zuid-Afrika vanaf Cape Town
  • Een 4-daags programma vanuit Dubai naar Dubai stad en excursies naar Burj Khalifa, Jumeirah Mosque, Jumeirah Beach en het Dubai Museum.
  • Vanuit Athene een drie daags programma naar de beroemde musea en overblijfselen en een bezoek aan eeuwenoude kloosters in de bergen.

Bij Regent Seven Seas Cruises is werkelijk alles inclusief in de prijs. Alle dranken (inclusief sterke drank), alle specialiteiten restaurants, fooien en zelfs de excursies zijn inbegrepen. Per bestemming zijn er een groot aantal excursies waaruit gekozen kan worden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)