Cruisereiziger
Eten en drinken

Luxe Suite Class bij Celebrity Cruises

Celebrity Silhouette

Onder de noemer ‘Suite Class’, dat vanaf april 2015 aan boord van alle state-of-the-art schepen van Celebrity Cruises geïntroduceerd zal worden, scherpt de rederij haar suiteprogramma extra aan. Met exclusieve nieuwe voordelen zoals onder andere een ‘Suite Only’ restaurant, VIP Lounge en gratis premium drankjes is het nieuw geïntroduceerde Suite Class programma ontworpen om dé ultieme luxe ervaring te creëren. Gasten ontvangen geweldige service vanaf het moment zij aan boord komen en hun persoonlijke butler direct voor hen klaar staat. Dit is dé manier van reizen.

Celebrity’s Suite Class programma is ontworpen om een nieuwe standaard te zetten in Modern Luxury voor gasten die verblijven in onder andere de unieke Reflection Suite met haar overhangende douche en panoramisch uitzicht of één van de stijlvolle Sky Suites.

De nieuw Suite Class zal voorzien zijn van:

  • Private Dining – een exclusief privé restaurant alleen toegankelijk voor suite gasten voor ontbijt, lunch en diner. Ieder uniek menu is voorzien van luxe producten en bereidingen die nergens anders aan boord te verkrijgen zijn. Gasten kunnen zich verdiepen in de lokale cultuur met menu’s die aangepast zijn aan de lokale keuken. Van lokale visschotels tot de meest verse pasta. De Suite Class Chefkok kan een menu samenstellen volledig naar de wensen van de gast en daarbij selecteert de Cellar Master, Celebrity Cruises haar hoofd sommelier, de perfecte wijn-spijs combinatie.
  • Een dagelijkse namiddag thee service in de luxe suite.
  • Premium ‘all in’ voordelen – Premium drankjes, de flexibiliteit om te dineren bij ieder specialiteiten restaurant aan boord, ongelimiteerde internet toegang en een privé bar met bronwater, frisdranken en verschillende bieren zonder bijkomende kosten voor gasten verblijvend in de Royal-, Penthouse- of Reflection Suite.
  • VIP Lounge – De privé VIP Lounge, Michael’s Club, is exclusief toegankelijk voor gasten verblijvend in een Celebrity-, Signature-, Royal-, Penthouse- of Reflection Suite. Gasten worden voorzien van conciërgeservice en unieke hapjes en drankjes bereid door Celebrity Cruises bekende chef, James Beard.
  • Celebrity ‘Suite Class’ welkom – Gasten kunnen gebruik maken van prioriteit check in en ontscheping
  • Butler service – Van het uitpakken van de koffers, tot het boeken van de prachtigste landexcursies, de Suite Class butler is 24 uur per dag beschikbaar om persoonlijke, toegewijde en onberispelijke service te bieden.
  • Luxe hut voorzieningen – Gasten kunnen niet alleen genieten van hun ruime suite met privé balkon waar zij tot rust kunnen komen van het fantastische uitzicht, maar ook van luxe artikelen zoals Bulgari badartikelen, dikke badjassen, luxe bedden en een uitgebreide keuze aan kussens.

‘Onze gasten zijn gewend aan exceptionele kwaliteit en service wanneer zij aan boord zijn, en voor gasten die dit naar een nóg hoger niveau willen tillen hebben we ‘Suite Class’ in het leven geroepen,’ aldus Michael Bayley, President en CEO Celebrity Cruises. ‘We weten dat onze suite gasten hun privacy, gepersonaliseerde service, exclusieve toegang en flexibiliteit erg waarderen en daarom willen wij hen deze nieuwe unieke voordelen bieden.’

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger