Video: Tewaterlating P&O’s Britannia in Monfalcone

Vandaag heeft de officiële tewaterlating van P&O Cruises nieuwste schip Britannia plaatsgevonden op de werf Monfalcone in Italië. De festiviteit werd gezegend door een priester en een fles prosecco die tegen de boeg werd geslagen. In maart 2015 komt het grootste schip (141.000 brutoton, 3647 passagiers) van de cruisemaatschappij in de vaart. Een unicum in de cruisebranche zijn de balkonhutten voor 1 persoon. Het schip biedt maar liefst 13 diner mogelijkheden en heeft meer winkels, meer entertainment en de grootste spa in de gehele vloot.  Een kookschool aan boord wordt gerund door bekende Britse koks.

Het inaugurele seizoen bevat cruises naar de Middellandse Zee, Groot-Brittannië, de Canarische Eilanden en het Caribisch gebied.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.