Video: Tewaterlating P&O’s Britannia in Monfalcone

Vandaag heeft de officiële tewaterlating van P&O Cruises nieuwste schip Britannia plaatsgevonden op de werf Monfalcone in Italië. De festiviteit werd gezegend door een priester en een fles prosecco die tegen de boeg werd geslagen. In maart 2015 komt het grootste schip (141.000 brutoton, 3647 passagiers) van de cruisemaatschappij in de vaart. Een unicum in de cruisebranche zijn de balkonhutten voor 1 persoon. Het schip biedt maar liefst 13 diner mogelijkheden en heeft meer winkels, meer entertainment en de grootste spa in de gehele vloot.  Een kookschool aan boord wordt gerund door bekende Britse koks.

Het inaugurele seizoen bevat cruises naar de Middellandse Zee, Groot-Brittannië, de Canarische Eilanden en het Caribisch gebied.

 

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)