Celebrity Cruises kondigt ‘Celebration of The Century’ aan

Celebrity CenturyCelebrity Cruises maakte vandaag het afscheidsjaar voor cruiseschip Celebrity Century bekend. Het schip is momenteel de oudste in de vloot (1995). Seizoen 2014/2015 gaat een feestelijk jaar worden met speciale aanbiedingen en bijzondere cruises van de Century. Het cruiseschip gaat in een jaar een record aantal havens aandoen waarvan 17 nooit eerder bezochte havens door Celebrity Cruises. Aan boord vinden speciale activiteiten plaats tot het moment dat de Century de vloot verlaat in april 2015.
Vanaf maart 2014 tot april 2015 vaart Celebrity Century naar 77 havens in 32 landen. Nieuwe exotische bestemmingen zijn Manilla, Brunei en Myanmar. Een van de laatste cruises wordt de ‘President’s Celebration of the Century’ cruise waarin de directeur van Celebrity Cruises mee vaart. De 15 daagse route start in Singapore en bezoekt havens in Vietnam en de Filippijnen.
Sinds 1995 genoten vele cruisers van Celebrity Century met prachtige ruimtes en het eerste schip waar de populaire Martini Bar en restaurant Murano hun intrede deden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.