Cruisereiziger
CruisemaatschappijSportTelecommunicatie

MSC Cruises zendt WK wedstrijden live uit

Sportbar MSC Divina
Sportbar MSC Divina

Tijdens het WK Voetbal van 12 juni tot en met 13 juli 3014 zendt MSC Cruises alle WK wedstrijden aan boord uit. Zo hoeven voetballiefhebbers niets te missen van het WK tijdens hun cruise op een MSC cruiseschip. Aan boord van alle schepen van MSC Cruises zijn alle 64 WK-wedstrijden live te volgen. Het FIFA Wereldkampioenschap voetbal zal dit jaar voor de 20e keer gehouden worden. Het land Brazilië is de gastheer van het WK. Het is na het WK van 1950 de tweede keer dat het toernooi wordt gehouden in het land dat al vijf keer wereldkampioen werd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)