Video: Botsauto’s getest voor Quantum of the Seas

Onlangs hadden de bouwers van de Quantum of the Seas en de mensen van Royal Caribbean een zware taak. De botsauto’s moesten worden getest. De gelukkigen waren onder andere de directeur van de Meyer Werft, Bernard Meyer, en de directeur van Royal Caribbean Int, Adam Goldstein. Ze kozen het aantal auto’s en de kleuren van de botsautootjes. Met het aanleggen van het botsautoveld op een cruiseschip is de cruisemaatschappij de eerste die dit aandurft.

Het toekomstige basketbalveld met de naam “SeaPlex” zal overdag gaan functioneren als sportveld waar voetbal, volleybal en badminton gespeeld worden. Ook kan daar overdag op de trapeze gezwaaid worden in de circusschool. ’s Avonds wordt het veld omgetoverd tot een heus botsautootjes-veld of een rolschaatsveld met bijpassende muziek door een live DJ.

De vloer, in een blauwe zee motief, wordt gelegd door het Nederlandse bedrijf Bolidt.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.