Cruisereiziger
BestemmingenCruisemaatschappij

Kapitein QM2 houdt droge voeten bij spectaculaire foto

Kapitein Kevin Oprey is afgelopen zondag gefotografeerd op de bulb van Queen Mary 2 terwijl het schip bij Bali lag. Dit was ter ere van de Round World Voyage dat het schip momenteel maakt voor haar tiende verjaardag. Om de kapitein droog te houden stonden twee veiligheidsboten standby, maar gelukkig hield de kapitein droge voeten.

Queen Mary 2 doet haar 10e bezoek aan Sydney op vrijdag 14 maart nadat ze heel Australië rond is gevaren. Daarna gaat de oceanliner richting Shanghai, Hong Kong, Ho Chi Minh City, Bangkok en Singapore voordat ze terug keert naar het westen richting Sri Lanka, Dubai en terug over de Middellandse Zee naar Southampton. Daar ontmoet ze op 9 mei de twee andere Cunard schepen, Queen Victoria en Queen Elizabeth.

Queen Mary 2 (151.200 ton) herbergt 2620 passagiers en 1253 bemanningsleden. In haar eerste tien jaar heeft ze meer dan 429 reizen op haar naam staan waarvan 200 Transatlantische oversteken en bezocht 182 havens in 60 landen.

Lees alles over de prachtigste wereldcruises hier.

Bekijk meer van Cunard bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb Stip Captain Cruise

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)