Winterroutes van Norwegian Epic vanuit Barcelona in 2015/16

Norwegian Epic
Norwegian Epic

Norwegian Cruise Line maakte vandaag de routes van van Norwegian Epic bekend voor het winterseizoen 2015/2016. Het schip zal van 29 november 2015 tot april 2016 vanuit Barcelona de Canarische Eilanden & Marokko aan gaan doen.

De Epic bezoekt in Marokko de stad Tanger. Op de Canarische Eilanden bezoekt de Epic de steden Las Palmas (Gran Canaria), Santa Cruz de Tenerife, Funchal (Madeira) en Malaga (vasteland Spanje).  In deze periode vaart het cruiseschip ook vanuit Barcelona een aantal Middellandse Zee routes, varierend van 7 tot 13 daagse cruises. Deze routes bezoeken Cagliari (Sardinië), Carthago (Tunesië), Palermo (Sicilië), Napels, Civitavecchia en Livorno (Italië).

Norwegian Epic (2009. 4100 passagiers) is bekend om de meer dan 20 verschillende restaurants, het waterpark met de Epic Plunge en de revolutionaire hutten met gegolfde wanden en open badkamers in de hutten. 

Lees ook: Norwegian Epic het hele jaar 2015 in Europa

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)