Zangeres Helene Fischer doopmoeder van Mein Schiff 3

Helen Fischer

De Duitse zangeres Helene Fischer wordt de doopmoeder van Mein Schiff 3, het nieuwe cruiseschip van TUI Cruises dat momenteel in Turku, Finland op de werf van STX wordt gebouwd. CEO van de Duitse cruiserederij, Richard Vogel, maakte dit bekend tijdens een grote internationale toerismebeurs in Berlijn. Fischer is een van de meest populaire en succesvolle zangeressen in Duitsland. In september treedt ze voor de tweede keer op op een cruiseschip van TUI Cruises. Binnen 2,5 uur was deze uitverkocht. De doop van Mein Schiff 3 vindt op 12 juni 2014 in Hamburg plaats.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.