Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

‘Virgin Cruises’ wil zich gaan richten op jongere doelgroep

Foto: Virgin

Richard Branson heeft in een interview met een krant uit Abu Dhabi bevestigd dat hij plannen heeft om een nieuwe cruisemaatschappij te beginnen. ‘Je moet denken aan een totaal andere rederij, die aantrekkelijk wordt voor mensen die op dit moment nooit aan een cruise zouden denken’. ‘Virgin Cruises’ wil zich voornamelijk gaan richten op een jongere doelgroep door op haar schepen meer entertainment en ontspanningsmogelijkheden aan te gaan bieden. ‘We denken dat we de Virgin ‘touch’ kunnen aanbrengen in de hutten en de mogelijkheden tot ontspanning en dineren.

De Virgin Group is momenteel bezig om investeerders te zoeken o.a. in het Midden-Oosten voor naar verluidt 1,7 miljard dollar. Daar zouden o.a. de bouw van twee nieuwe cruiseschepen van moeten worden betaald. Deze moeten actief gaan worden in twee traditionele vaargebieden, de Middellandse Zee en de Caribbean. Indien alles volgens plan verloopt kan de nieuwe cruisemaatschappij in 2019 in bedrijf gaan. De coördinatie zal gaan plaatsvinden vanuit Miami.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!