Costa Fortuna opvolger van Costa NeoRomantica in 2015 in Amsterdam

Costa Fortuna

Net als MSC Cruises en Celebrity Cruises lijkt ook Costa Cruises in 2015 haar capaciteit per afvaart vanuit Amsterdam te vergroten. De Costa Fortuna lijkt de beoogde opvolger van de Costa NeoRomantica in de hoofdstad. De Costa Fortuna biedt plaats aan 2.716 gasten, dat is twee keer zo veel passagiers als de Costa NeoRomantica (1.356). Het cruiseschip zal vanaf 2 juni cruises van 9 en 14 dagen gaan maken. De laatste opstapmogelijkheid is op 1 september 2015. De Costa Fortuna is gebouwd in 2003. Haar zusterschip is de Costa Magica. Komende zomer vaart het cruises vanuit Kopenhagen op de Oostzee en naar de Noorse Fjorden. De exacte routes en start van de verkoop van de cruises met vertrek uit Amsterdam in 2015 is nog niet bekendgemaakt.

Zie Cruiserecensies.nl voor meer informatie en video’s van de Costa Fortuna.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.