Inrichting nieuwe schip Seabourn door Adam D. Tihany

Tihany's laatste boek

Het allernieuwste schip van Seabourn dat in 2016 verwacht wordt, zal ingericht worden door een icoon in de ontwerp wereld, Adam. D. Tihany. Hij zal het interieur en ook de buitendekken gaan ontwerpen.

Het nieuw ultra-luxe cruiseschip telt alleen maar suites en biedt ruimte aan 604 gasten. Het schip zal vergelijkbaar zijn met Seabourns schepen uit de Odyssey-klasse, alleen dan met een extra dek en grotere publieke ruimtes. Het schip wordt gebouwd door Fincantieri.

Tihany gaat ook de spa, het theater, casino, lounges en het Seabourn Square ontwerpen. Het Seabourn Square is een ruimte dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Tihany heeft vele prijzen gewonnen en staat bekend door onder andere zijn restaurant projecten van bekende koks en vele luxe hotel inrichtingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.