Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Inrichting nieuwe schip Seabourn door Adam D. Tihany

Tihany's laatste boek

Het allernieuwste schip van Seabourn dat in 2016 verwacht wordt, zal ingericht worden door een icoon in de ontwerp wereld, Adam. D. Tihany. Hij zal het interieur en ook de buitendekken gaan ontwerpen.

Het nieuw ultra-luxe cruiseschip telt alleen maar suites en biedt ruimte aan 604 gasten. Het schip zal vergelijkbaar zijn met Seabourns schepen uit de Odyssey-klasse, alleen dan met een extra dek en grotere publieke ruimtes. Het schip wordt gebouwd door Fincantieri.

Tihany gaat ook de spa, het theater, casino, lounges en het Seabourn Square ontwerpen. Het Seabourn Square is een ruimte dat voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Tihany heeft vele prijzen gewonnen en staat bekend door onder andere zijn restaurant projecten van bekende koks en vele luxe hotel inrichtingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger