App iConcierge nu ook beschikbaar op Norwegian Getaway

Norwegian Cruise Line heeft dinsdag bekendgemaakt dat haar smartphone app, de ‘Norwegian iConcierge’ nu ook beschikbaar is aan boord van haar nieuwste cruiseschip, de Norwegian Getaway. De app werd eerder al gelanceerd op de Norwegian Breakaway en de Norwegian Epic. Tegen het einde van het jaar zal de applicatie op meerdere schepen in de vloot van NCL toegankelijk zijn. 

Via ‘Norwegian iConcierge’, dat gratis kan worden gedownload, hebben cruisepassagiers interactieve toegang over het gehele schip tot passagiersinformatie en servicesystemen. Naast het maken van reserveringen, boeken van excursies en bekijken van het dagprogramma kan je via de app tegen een vast bedrag onbeperkt bellen en sms’en met andere passagiers aan boord.

Tegen een beperkt tarief per minuut is het nu ook mogelijk om via de app te bellen naar en gebeld te worden van het vasteland. De app, beschikbaar voor IPhone, Android of Windows7, wordt geactiveerd bij gebruikmaking van het Wifi-netwerk op het schip.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.