Norwegian Escape krijgt als thuishaven Miami

Het eerstvolgende nieuwe schip van Norwegian Cruise Line, Norwegian Escape, gaat als thuishaven de stad Miami krijgen. Ook is bekend geworden dat de boegschildering door de Amerikaanse artiest Guy Harvey ontworpen is. Het schip dat momenteel gebouwd wordt in Duitsland bij de Meyer Werft komt in oktober 2015 in de vloot.

De schildering bestaat uit zeedieren als een gigantische rog, schildpad en vele andere. Harvey heeft in Amerika muurschilderingen gemaakt op het vliegveld van Fort Lauderdale. Dit wordt tot nu toe zijn grootste schildering ooit.

Norwegian Escape (163.000 brutoton) zal maar liefst 4200 passagiers mee kunnen nemen. In oktober van 2015 wordt het schip verwacht. Grootste verschil met de (kleinere) Norwegian Breakaway en Norwegian Getaway wordt een vergroting van The Haven en het aantal 1-persoonshutten. Het cruiseschip vaart vanaf 14 november zevendaagse Oost Caribische cruises vanuit Miami naar  Tortola (Britse Maagdeneilanden), St. Thomas (Amerikaanse Maagdeneilanden) en Nassau (Bahama’s).

norwegian escape

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)