Nieuwe namen schepen Windstar Cruises bekendgemaakt

Foto: Windstar Cruises

Windstar Cruises heeft woensdag de nieuwe namen bekend gemaakt van 2 cruiseschepen die volgend jaar worden overgenomen van Seabourn. De Seabourn Legend en Seabourn Spirit worden in 2015 omgedoopt tot de Star Legend en de Star Breeze. Beide zijn zusterschepen van de Star Pride, die al in mei van dit jaar voor Windstar gaat varen. De rederij verdubbelt door de aankopen haar vloot van 3 luxe zeiljachten (Windstar Spirit, Wind Star en Wind Surf). De nieuwe cruiseschepen maken deel uit van de nieuwe Star Klasse. Elk schip bevat 106 suites en biedt plaats aan 212 gasten.

De Star Legend en de Star Breeze zullen net als de Star Pride voordat ze in de vaart komen een uitgebreide renovatie ondergaan. Daarbij worden o.a. de hutten en de publieke ruimtes zoals de restaurants onder handen genomen om de specifieke Windstar stijl door te voeren. De Star Legend begint haar inaugurele cruise op 25 mei 2015 in Rome om vervolgens in Noord-Europa actief te zijn. De Star Breeze start haar ‘maiden voyage’ in Nice op 6 mei 2015. Daarna verblijft het de zomer in de Middellandse Zee.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.