GaultMillau waardering voor Rossini restaurant op AIDAstella

Rossini AIDAstella
Rossini op AIDAstella

Op cruiseschip AIDAstella heeft specialiteitenrestaurant Rossini een waardering ontvangen in de vorm van een GaultMillau. De GaultMillau gids beoordeelt hotels en restaurants met maximaal 20 punten en koksmutsen. Rossini ontving veertien punten, een koksmuts en drie bestekken. Het restaurant is bovendien daardoor in de GaultMillau gids van 2014 opgenomen.

De testers waren anoniem op het schip aan het cruisen. “Een zeer goede keuken die meer biedt dan een gewoon diner”, vatten de testers de keuken samen. Complimenten dus voor de alom geprezen chefkok Günther Kroack die verantwoordelijk is voor de Rossini restaurants op de AIDAschepen.

Wie het Rossini restaurant op de AIDAstella zelf wil meebeleven, kan op slechts vier uur vliegen aan boord van het cruiseschip op de Canarische Eilanden waar het schip tot eind april vaart. Vanaf mei 2014 cruist AIDAstella vanaf Hamburg tweewekelijks naar de Europese hoofdsteden, de Fjorden en naar Schotland.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.