Cruisereiziger
Telecommunicatie

Snel internet op Oasis of the Seas en Allure of the Seas

Royal Caribbean heeft geïnvesteerd in snelle internetverbindingen op de Oasis of the Seas en de Allure of the Seas. De wifi capaciteit en de snelheid zijn vergelijkbaar of zelfs sneller als verbindingen op het vasteland. Het nieuwe satellietnetwerk is daarvoor verantwoordelijk.

“Vakanties gaan niet meer om het weg te zijn van de moderne technologie”, zegt Adam Goldstein, directeur van Royal Caribbean International. “Een mooie vakantie van vandaag gaat ook erom om vrienden op de hoogte te houden via social media en op tablets en telefoons inhoud te bekijken, niet alleen meer de films op de tv in de hut.”

Gloednieuwe speciaal gemaakte antennes zijn vanuit Israël naar Florida gebracht om te worden geïnstalleerd op de Oasis of the Seas. Uit testen kwam naar voren dat het schip wifi-snelheden haalden die overeenkwamen met de snelste breedbrand verbindingen op het vasteland. Voor het eerst wordt het mogelijk om een video te downloaden of een video up te loaden naar bijvoorbeeld Facebook.De cruisemaatschappij is wel een nieuwe prijslijst aan het maken voor de snelle verbindingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)