Cruisereiziger
Uncategorized

Cruise Event in Rotterdam van start gegaan

Cruiseterminal Rotterdam

Vrijdagmiddag is in de cruiseterminal in Rotterdam het Cruise Event van start gegaan. Om 13:00 uur gingen de deuren open van de driedaagse beurs die georganiseerd wordt door ANNONU Events. De organisatie verwacht op de Rotterdamse editie ruim 50% meer bezoekers dan bij de najaarseditie in Amsterdam vorig jaar.

Met de aanwezigheid van 12 zeilspecialisten, 2 riviercruisemaatschappijen en 25 cruiserederijen en touroperators, is het Cruise & Zeil Event de locatie om informatie in te winnen voor een cruise- of zeilvakantie. Een bezoek aan het ‘Cruise theater’ mag hierbij niet ontbreken. Hier worden verspreid over drie dagen, meer dan 25 presentaties en seminars gegeven, met speciaal voor nieuwe cruisegangers de presentatie ‘Cruisen doe je nu’. Wie zijn ideale vakantie op het water heeft gevonden, kan deze direct op de beursvloer boeken.

Ook Cruisereiziger is als mediapartner aanwezig op de beursvloer om met jou kennis te maken of laat je informeren over de nieuwe website Cruiserecensies.nl. Je vindt ons op stand 040!

Zeesleepboot Holland en de riviercruiseschepen Alegria van Adelle Cruises en MPS Horizon van Feenstra Rijnlijn liggen aan de kade voor rondleidingen. Elke bezoeker van het Cruise Event kan deze schepen bezoeken. Proef de sfeer aan boord. De bemanning vertelt u er graag alles over.

Het Cruise Event is vrijdag 21 maart 2014 van 13:00-17:00 uur en zaterdag 22 en zondag 23 maart van 10:00-17:00 uur geopend. Kaarten kosten 7,50 euro per persoon online of 10 euro aan de kassa. De toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Cruise Event in Rotterdam van start gegaan

  • Zonde van het geld 10 euro entree geweest.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger