Cruisereiziger
Bestemmingen

Splendour of the Seas krijgt in winter 2015/2016 Dubai als thuishaven

Royal Caribbean International heeft maandag bekendgemaakt dat het in de winter van 2015-2016 terugkeert naar het Midden-oosten. In het vijfde seizoen zal de Splendour of the Seas van december 2015 tot maart 2016 16 cruises van elk 7 nachten maken vanuit haar thuishaven Dubai. Daarbij worden o.a. de Omaanse steden Muscat en Khasab en Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten) aangedaan. In 4 maanden tijd krijgen 32.000 passagiers de mogelijkheid om het Midden-Oosten te ontdekken. De cruises van de Splendour of the Seas gaan vanaf 10 april 2014 in de verkoop. 

‘We zijn blij om bekend te maken dat we in de winter van 2015/2016 terugkeren naar de Arabische Golf. We kijken er naar uit om de Splendour of the Seas, een van onze cruiseschepen uit de Vision-klasse, voor de eerste keer naar deze regio te brengen en gasten vanuit de gehele wereld te ontvangen. Dit is een mooie stap in het continu promoten van de voordelen van het cruisen voor de economie en toerisme. Ik ben ervan overtuigd dat het seizoen zeer succesvol zal zijn’, aldus Helen Beck van Royal Caribbean International.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger