Fred. Olsen maakt cruise met keuzemogelijkheden

Palma
Palma de Mallorca

Fred. Olsen Cruise Lines heeft een zeer bijzondere cruise bekendgemaakt. Cruiseschip Braemar gaat in 16 dagen van Southampton naar Spanje en terug naar Southampton. De enige haven die vaststaat is Southampton. De daaropvolgende havens worden tijdens de cruise door de cruisepassagiers gekozen. De passagiers stemmen welke haven zij willen aandoen, waarbij telkens de keuze is uit twee havens. Dit doen zij 48 uur van te voren, aan boord.

De keuzes zijn:

  • Vigo (Spanje) of Leixoes (Portugal)
  • Malaga (Spanje) of Gibraltar
  • Barcelona of Palamos
  • Valencia of Palma de Mallorca
  • Cartagena of Alicante
  • Cadiz (Spanje) of Portimao (Portugal)
  • Ferrol of La Coruna.

De cruise vertrekt op 15 oktober 2015 vanaf 1199 pond.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.