Cruisereiziger
Bestemmingen

Fred. Olsen maakt cruise met keuzemogelijkheden

Palma
Palma de Mallorca

Fred. Olsen Cruise Lines heeft een zeer bijzondere cruise bekendgemaakt. Cruiseschip Braemar gaat in 16 dagen van Southampton naar Spanje en terug naar Southampton. De enige haven die vaststaat is Southampton. De daaropvolgende havens worden tijdens de cruise door de cruisepassagiers gekozen. De passagiers stemmen welke haven zij willen aandoen, waarbij telkens de keuze is uit twee havens. Dit doen zij 48 uur van te voren, aan boord.

De keuzes zijn:

  • Vigo (Spanje) of Leixoes (Portugal)
  • Malaga (Spanje) of Gibraltar
  • Barcelona of Palamos
  • Valencia of Palma de Mallorca
  • Cartagena of Alicante
  • Cadiz (Spanje) of Portimao (Portugal)
  • Ferrol of La Coruna.

De cruise vertrekt op 15 oktober 2015 vanaf 1199 pond.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger