Cruisereiziger
DoopRenovatie

Expeditieschip Silver Discoverer gedoopt in Singapore

“Photo courtesy of Silversea Cruises.”

Silversea heeft dinsdag haar derde expeditieschip, de Silver Discoverer, opgenomen in haar vloot. Dit gebeurde tijdens een doopceremonie die plaatsvond in de Marina Bay Cruise Centre in Singapore. Onder het toeziend oog van directeur Manfredi Lefebvre d’Ovidio knipte doopmoeder Elda Turco Bulgherini, professior aan de Universiteit van Rome Tor Vergata, na de zegen een ceremonieel lint door. Silversea verwelkomde daarmee haar achtste schip.

De Silver Discoverer, 5.218 brutoton, is de afgelopen periode volledig gerenoveerd. Het biedt plaats aan 120 gasten in 62 buitenhutten. Een beperkt aantal hutten heeft ook een klein prive-balkon. Het expeditieschip zal voornamelijk in de Stille Oceaan cruises gaan maken op plekken die nog nauwelijks zijn bezocht. Onder leiding van diverse deskundigen zullen er excursies met zodiacs en wandelingen worden georganiseerd.

De Silver Discoverer zal haar ‘maiden voyage’ starten vanuit Broome naar Darwin op 2 april om de Australische Kimberley Coast te ontdekken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger