Cruisereiziger
Renovatie

Carnival Freedom ontvangt miljoenen renovatie

Bookville
Bookville

Carnival Cruise Lines heeft de details bekend gemaakt voor de miljoenen renovatie van de Carnival Freedom (2007, 110.000 brutoton, 2974 passagiers) dat gaat plaats vinden van 19 april tot 3 mei 2014. Onder de noemer van Fun Ship 2.0 krijgt het schip vele nieuwigheden. Nieuw zijn bijvoorbeeld een aantal eetgelegenheden als Guy’s Burger Joint, BlueIguana Cantina, de EA Sports Bar en de RedFrog Pub. Ook ontvangt de Carnival Freedom nieuw entertainment van de Hasbro, The Game Show en Playlist Productions

De Freedom heeft de primeur wat betreft speelgebieden voor kinderen. Zij krijgen een heus Bookville, een gethematiseerde speelruimte voor kinderen en ouders waar ze zich naar hartelust kunnen uitleven. Ook op de gloednieuwe Carnival Vista (2016) komt deze speelruimte.

Het cruiseschip zal daarna vanuit Fort Lauderdale 5-daagse, 6-daagse en 8-daagse routes varen.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger