Cruisereiziger
Verkoop/koop

Chinese Bohai Ferry meldt aankoop Costa Voyager

Het Chinese persbureau Xinhua meldt dat er een overeenkomst is tussen het Chinese ferrybedrijf Bohai Ferry en Costa Cruises over de verkoop van het cruiseschip Costa Voyager. Het is het eerste cruiseschip naast de drie ferry schepen die ze varen op het noordelijke gedeelte van de Gele Zee, de Bohai Zee, tussen de steden Yantai en Dalian. Naar verwachting zal het schip begin mei in China aankomen en in de tweede helft van dit jaar in bedrijf gaan voor Bohai Ferry. Onder de nieuwe naam ‘China Taishan’ zal het in de zomer cruises gaan maken naar havens in China, Zuid-Korea en Japan en in de winter naar Zuid-Oost Azie. De Chinese rederij sluit niet uit dat het op termijn, als het meer ervaring heeft in de branche, meer cruiseschepen zal gaan aankopen om haar marktpositie in groeimarkt China te vergroten.

Klik hier voor meer informatie over Costa Voyager op Cruiserecensies.nl.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger