Oceania Cruises wijzigt cruise naar Zwarte Zee

Riviera

Oceania Cruises heeft vanwege de huidige onrust in Oekraine een cruise van haar Riviera komende zomer aangepast. Tijdens de cruise van 10 nachten met vertrek op 19 juli vanuit Istanbul zullen de havens van Odessa en Sevastopol in Oekraine en het Russische Sotsji niet meer worden aangedaan. Daarvoor in de plaats blijft het schip twee volle dagen in Constanza (Roemenie) en doet het Batumi (Georgie) en Trabzon (Turkije) aan. De andere oorspronkelijke stops in Nessebur (Bulgarije), Sinop en Kusadasi (Turkije) en eindbestemming Athene worden wel volgens planning aangedaan.

‘Dit is een prachtige kans om een cruise te maken in een mooi gedeelte van de wereld midden in de zomer. Door de langere verblijftijden in de havens in en rondom de Zwarte Zee is er voldoende tijd om de fascinerende bestemmingen van het schip te ontdekken. Als je rekening houdt met het feit dat de fooien gratis zijn dan krijg je waar voor je geld met tarieven vanaf slechts 1.299 euro en een Penthouse Suite voor slechts 2039 euro’, aldus Bernard Carter, Managing Director van Oceania Cruises in Europa.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.