P&O Cruises vestigt record bij start verkoop Britannia

Groot-Brittannie kijkt reikhalzend uit naar de komst van het nieuwste cruiseschip van P&O Cruises, de Britannia. Op de eerste dag van de verkoop vestigde de Britse rederij gelijk een persoonlijk record. Het noteerde een stijging in boekings van 81% ten opzichte van de lancering van haar laatste schip de Azura en 24% in vergelijking met de start van de verkoop van haar populairste schip de Ventura. Ondanks dat het reserveringssysteem in de ochtend onderuitging kon uiteindelijk aan de grote vraag worden voldaan.

De Britannia wordt momenteel gebouwd bij Fincantieri in Trieste. Het cruiseschip (141.000 brutoton) biedt plek aan 3.647 passagiers en wordt opgeleverd in maart 2015.

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:

Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.