Per cruiseschip naar de Grandprix in Monaco

Verschillende rederijen bezoeken op zondag 25 mei 2014 de wereldberoemde Grand Prix van Monaco in Monte Carlo. De Crystal Serenity, Azamara Journey & Azamara Quest en tot slot Star Flyer zijn allen van de partij wanneer de Formule 1 racewagens door de stad racen.

Star Flyer cruist acht dagen vanaf Cannes naar Monte Carlo op 24 mei. Het zeilschip biedt hutten aan vanaf €1805. 

Azamara Journey en Azamara Quest
Azamara Journey en Azamara Quest

Crystal Cruises biedt een 12-daagse cruise aan op de Crystal Serenity vanaf 18 mei uit Venetië naar Barcelona. Een extra arrangement (cruise vanaf €3408) is bij te boeken. Inbegrepen zijn unieke plaatsen nabij de start/finish lijn met lunch, gehoorbescherming, een souvenir en een gastheer die live verslag doet van de race. Naar wens kan dit arrangement worden uitgebreid met een luxe VIP avond naar een afterparty waar de racers en beroemdheden zich graag laten zien. De Serenity blijft een nacht extra in Monaco.

Azamara Journey vertrekt op 19 mei vanuit Civitavecchia voor een 9-daagse reis die eindigt in Barcelona. Het schip blijft van zeven uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. Op dit schip is alleen nog de Grand Suite beschikbaar. (vanaf € 7763)

Azamara Quest maakt een minicruise van vijf dagen vanaf 22 mei van en naar Nice. De Quest blijft zelfs tot drie uur ’s nachts liggen.  Het luxe cruiseschip heeft in alle categorieën nog hutten over vanaf €1475.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.