Video: Grote vorderingen in bouw Quantum of the Seas

Op de Duitse Meyer Werft worden zichtbare vorderingen gemaakt met de bouw van de Quantum of the Seas, het eerste schip in de Quantum-klasse van Royal Caribbean International. Afgelopen week werd het laatste grote blok geïnstalleerd, waardoor de buitenkant van het cruiseschip (167.000 brutoton) nagenoeg gereed is. Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan het interieur. In het najaar van 2014 dient de Quantum of the Seas (4.180 passagiers) te worden opgeleverd aan haar opdrachtgever. Het vertrekt daarna via Southampton naar de Verenigde Staten. Haar zusterschip, de Anthem of the Seas, wordt ook in Papenburg gebouwd en zal haar debuut in het voorjaar van 2015 maken.

Klik hier voor meer informatie/nieuws over de Quantum of the Seas

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!