Van Vlissingen naar Antwerpen met zeesleepboot Holland

Zeesleepboot Holland
Zeesleepboot Holland

In plaats van de Schotland cruise maakt zeesleepboot Holland een 3-daagse reis vanuit Vlissingen naar Antwerpen en weer terug. Op 25 april vertrekt het schip om 12:00 uur vanuit Vlissingen om dezelfde middag in Antwerpen aan te leggen aan het Kattendijkdok in Antwerpen. Gasten die vroeg boeken voor deze reis kunnen aan boord van het prachtige schip slapen (maximaal plek voor 12 personen aan boord, aanmelding op volgorde binnenkomst). Andere gasten overnachten in het Century Hotel***superior.

De zaterdag staat in het teken van genieten van de stad Antwerpen met daarna een overnachting. Op zondag 27 april vertrekt de Holland om 12:00 uur terug naar Vlissingen waar aan boord een lunch en diner genuttigd worden. De reis is boekbaar voor €475 euro per persoon inclusief 2x lunch en 2x dinerbuffet, (non-alcoholische) drankjes aan boord (alcoholische tegen betaling) en 2 overnachtingen. Voor meer informatie: www.zeesleepbootholland.nl 

Let op: Alle tijden en het programma zijn indicatief en onder voorbehoud. Onder andere weer, wind en getij kunnen hier op van invloed zijn.

Sponsoring tijdens Rotterdam Marathon

Zeesleepboot Holland wordt tijdens de Rotterdamse Marathon gesponsord door Sleepdienst Adriaan Kooren (KOTUG). Zij lopen met vijf teams de marathon voor het goede doel om zeesleepboot Holland in de vaart te houden. Meer info: www.zeesleepbootholland.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)