Cruisereiziger
Renovatie

Seven Seas Mariner fris uit droogdok

Regent Seven Seas Cruises is klaar met de miljoenen kostende upgrade voor de Seven Seas Mariner. Het zeer luxe cruiseschip, met alleen maar suites met balkon, kwam gisteren uit het dok in Marseille, waar het sinds 29 maart verbleef. Het schip heeft een nieuwe frisse, elegante en luxe inrichting gekregen. Net als Seven Seas Voyager heeft Seven Seas Mariner nieuwe meubels, tapijt en stoffering ontvangen. Hoogtepunten van de vernieuwde inrichting zijn onder andere de vernieuwde suites in de hoogste categorieën. Bovendien hebben alle 350 suites nieuw teakhout op hun balkon en een nieuwe inrichting.

De Stars Lounge ontving een nieuw decor en de Horizon Lounge een nieuw bar, chique meubels, tapijt en verlichting. Het twee dekken hoge theater kreeg een nieuw LED scherm met een een compleet nieuwe inrichting.  De Canyon Ranch Spa biedt nieuwe stoomruimtes en kleedkamers, terwijl het fitness center voorzien is van de allernieuwste fitness apparatuur. Buiten zijn er nieuwe ligbedden, loungeplekken en stoelen. De Pool Grill en het buffetrestaurant La Veranda zijn geheel in stijl voorzien van nieuwe mozaïek tegels, muurdecoratie en verlichting.

De eerste cruise na haar droogdokperiode is een cruise van 11 dagen vanuit Monte Carlo naar Venetië.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger