Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenVeiligheid

Norwegian Cruise Line mijdt Roatan na tragische dood personeelslid

Norwegian-PearlOp zondag 6 april is een personeelslid van de Norwegian Pearl tijdens een bezoek aan Roatan, Honduras overleden. Volgens de politie is het slachtoffer gedood tijdens een diefstal. Norwegian Cruise Line heeft daarom besloten om deze week de stops te annuleren van de Norwegian Jewel (donderdag 10 april) en de Norwegian Dawn (zondag 13 april). 

Andere cruisemaatschappijen laten volgens Cruisecritic de cruises naar Honduras doorgaan. De haven Roatan is een populaire bestemming o.a. voor MSC Divina,  Seven Seas Navigator en verschillende schepen van Royal Caribbean Int., Princess Cruises en Carnival.  Carnival heeft voor haar schepen een eigen cruise centrum Mahogany Bay Cruise Center, gerund door de rederij zelf. De maatschappij geeft aan haar passagiers in Roatan een brief met daarin veiligheidstips en adviezen. 

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt reizigers in Honduras om “extra waakzaam te zijn vanwege regelmatige en gewelddadige incidenten in het hele land”. 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Norwegian Cruise Line mijdt Roatan na tragische dood personeelslid

  • Heel veel sterkte voor de nabestaande en de rest van de bemanning van de Norwegain Pearl, heel logisch dat deze haven de komende tijd niet wordt aangedaan

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger