Cruisereiziger
Bestemmingen

Royal Caribbean gaat met derde schip naar Australië

explorer-of-the-seas
Explorer of the Seas

Royal Caribbean International gaat in het winterseizoen 2015/2016 drie cruiseschepen naar Australië sturen. Naast de Radiance of the Seas (2500 passagiers) en Voyager of the Seas (ruim 3100 passagiers) vaart ook Explorer of the Seas (ruim 3100 passagiers) in die periode daar. De capaciteit aan passagiers wordt hiermee met meer dan 50% vergroot met liefst 3000 bedden.

Vanaf november 2015 tot april 2016 vaart Explorer of the Seas vanuit Sydney 11-daagse en 14-daagse Nieuw Zeeland cruises, waarbij 7 havens worden aangedaan. Daarnaast zijn er kortere 3-daagse en 4-daagse cruises in februari en maart 2016.
Voyager of the Seas vaart 8-daagse tot 12-daagse Pacific en Fiji cruises vanuit Sydney. Radiance of the Seas doet de Pacific routes.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger