Costa Cruises breidt neoCollection met neoClassica uit

image

Costa Cruises breidt het succesvolle slow cruising concept ‘Costa neoCollection’ verder uit met de neoClassica. Het schip dat voorheen de naam Costa Classica droeg zal in december 2014 na een grondige renovatie aansluiten.

De schepen uit de neoCollection bieden een geheel nieuwe cruisebeleving: het zogenaamde ‘slow cruising’ is ontworpen om beter tegemoet te komen aan de wensen van de meer individueel ingestelde reiziger. Dit betekent exclusievere routes met nieuwe bestemmingen aan boord van kleinere schepen. De vaarschema’s bevatten langere stops in de aanleghavens waardoor de reiziger meer mogelijkheid krijgt om de bestemming grondiger te verkennen. De schepen die hiervoor worden ingezet zijn de Costa neoRomantica en de Costa neoRiviera, en vanaf de Costa neoClassica. Deze drie relatief kleine schepen zijn ideaal voorslow cruising omdat zij bij unieke bestemmingen kunnen komen die voor grote schepen ontoegankelijk zijn.

De komst van de neoClassica valt samen met de introductie van de nieuwe vaarroutes. Het gerenoveerde schip zal voor het eerst afvaren op 18 december 2014 vanuit Savona met de cruise genaamd ‘From Egypt to the Spice Islands’ en duurt 26 dagen. Een prachtige vaarroute naar de landen Israël, Jordanië en Egypte.

Costa biedt ook een geweldige manier om het nieuwe jaar te starten met de 16-daagse ‘Indian Ocean, paradise on earth’ cruise. Deze vaart naar de betoverende bestemmingen Oman, de Seychellen, Madagascar, Réunion en Mauritius en vertrekt vanaf 11 januari 2015.

Gedurende het zomerseizoen van 2015 vertrekt de neoClassica iedere zaterdag vanuit Istanbul naar de Griekse eilanden als Rhodos, Kos en Samos. In de lente en de herfst (van 8 april tot 7 juni en 13 september tot 7 november) vaart de neoClassica in het Middellandse Zeegebied met vertrek vanuit Venetië en Ancona.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.