Terrace Grill bij Holland America Line wordt Dive-In

Dive_In_HeroHolland America Line heeft de Terrace Grill bij het Lido- zwembad op haar cruiseschepen verbeterd en van naam veranderd naar “Dive-In at the Terrace Grill”. De populaire lunchplek krijgt nieuwe Signature hamburgers, hotdogs en frites.  De eerste schepen met de nieuwe grill zijn het MS Eurodam, MS Amsterdam en het MS Maasdam. De andere schepen in de vloot krijgen de vernieuwingen in de zomer van 2014. Ze krijgen een geheel nieuwe bijpassende uitstraling.

DiveIn_LogoSMAlle vernieuwde “signature” hamburgers zijn vers gemaakt met Holland America Line’s geheime Dive-In saus. Gasten kiezen bijvoorbeeld uit The Gainer  (de winner) met krokante uitjes of The Cannonball (de kanonskogel) met Goudakaas, gerookte spek en zoete gekaramelliseerde uitjes.

De Taco Bar bij het Lido zwembad, waar gasten hun eigen taco’s en tortilla’s kunnen maken, blijft voortbestaan naast de Dive-In.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.