Cruisereiziger
Eten en drinkenRestaurant

Terrace Grill bij Holland America Line wordt Dive-In

Dive_In_HeroHolland America Line heeft de Terrace Grill bij het Lido- zwembad op haar cruiseschepen verbeterd en van naam veranderd naar “Dive-In at the Terrace Grill”. De populaire lunchplek krijgt nieuwe Signature hamburgers, hotdogs en frites.  De eerste schepen met de nieuwe grill zijn het MS Eurodam, MS Amsterdam en het MS Maasdam. De andere schepen in de vloot krijgen de vernieuwingen in de zomer van 2014. Ze krijgen een geheel nieuwe bijpassende uitstraling.

DiveIn_LogoSMAlle vernieuwde “signature” hamburgers zijn vers gemaakt met Holland America Line’s geheime Dive-In saus. Gasten kiezen bijvoorbeeld uit The Gainer  (de winner) met krokante uitjes of The Cannonball (de kanonskogel) met Goudakaas, gerookte spek en zoete gekaramelliseerde uitjes.

De Taco Bar bij het Lido zwembad, waar gasten hun eigen taco’s en tortilla’s kunnen maken, blijft voortbestaan naast de Dive-In.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger