Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Video: Mein Schiff 3 begonnen aan eerste testvaart

Mein Schiff 3 is maandag begonnen aan haar eerste testvaart in de Baltische Zee. Het nieuwe cruiseschip van TUI Cruises, dat exact 6 jaar geleden officieel werd opgericht, verliet vanochtend de werf van STX Finland in Turku waar het het afgelopen 1,5 jaar is gebouwd. In mei 2014 wordt Mein Schiff 3 (99.000 brutoton) opgeleverd. De doop vindt plaats op 12 juni 2014 in Hamburg. In onderstaande video zijn de eerste beelden te zien van de testvaart.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!