Video: Mein Schiff 3 begonnen aan eerste testvaart

Mein Schiff 3 is maandag begonnen aan haar eerste testvaart in de Baltische Zee. Het nieuwe cruiseschip van TUI Cruises, dat exact 6 jaar geleden officieel werd opgericht, verliet vanochtend de werf van STX Finland in Turku waar het het afgelopen 1,5 jaar is gebouwd. In mei 2014 wordt Mein Schiff 3 (99.000 brutoton) opgeleverd. De doop vindt plaats op 12 juni 2014 in Hamburg. In onderstaande video zijn de eerste beelden te zien van de testvaart.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.