Video: Mein Schiff 3 begonnen aan eerste testvaart

Mein Schiff 3 is maandag begonnen aan haar eerste testvaart in de Baltische Zee. Het nieuwe cruiseschip van TUI Cruises, dat exact 6 jaar geleden officieel werd opgericht, verliet vanochtend de werf van STX Finland in Turku waar het het afgelopen 1,5 jaar is gebouwd. In mei 2014 wordt Mein Schiff 3 (99.000 brutoton) opgeleverd. De doop vindt plaats op 12 juni 2014 in Hamburg. In onderstaande video zijn de eerste beelden te zien van de testvaart.

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​