Video: Voortgang Costa Diadema op werf Fincantieri in Italie

Als de bouw conform planning blijft verlopen komt eind oktober 2014 het nieuwste cruiseschip van Costa Cruises in de vaart, de Costa Diadema. Het is het 10e cruiseschip dat sinds 2000 door Fincantieri in Italie wordt gebouwd. In onderstaande video die recent werd genomen bij Venetië is de voortgang van de werkzaamheden aan de Costa Diadema (132.500 brutoton, 4.947 passagiers) te zien.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Video: Voortgang Costa Diadema op werf Fincantieri in Italie

  • 21 april 2014 om 17:55
    Permalink

    Een mooie reportage, wat een schip zeg! écht een zeekasteel

Reacties zijn gesloten.