Cruisereiziger
Bestemmingen

Balmoral opent cruiseseizoen in Antwerpen

Balmoral
Balmoral

Op Eerste Paasdag is ook in Antwerpen het cruiseseizoen 2014 officieel geopend. De Balmoral van de Engelse rederij Fred Olsen Cruise Lines had de eer om als eerste cruiseschip in dit jaar aan te leggen aan de kade van de Belgische stad. Het schip is bezig aan een minicruise van 3 nachten van en naar Southampton met Antwerpen als enige stop inclusief overnachting. Tweede Paasdag vertrekt het weer naar Engeland. In totaal zullen er dit jaar 27 cruiseschepen Antwerpen aandoen. Klik hier voor een overzicht van alle aankomsten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger