Cruisereiziger
Kinderen

Carnival lanceert nieuw kinderprogramma Camp Ocean

Carnival Cruises heeft een nieuw kinderprogramma met de naam ‘Camp Ocean’ gelanceerd. Het nieuwe uitgebreide programma heeft een marine-thema en zal in haar gehele vloot van 24 cruiseschepen worden geïntroduceerd. De Carnival Freedom heeft op 24 mei de primeur. In de meer dan 200 verschillende activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 11 jaar staan de wonderen van de zee centraal.

De activiteiten die worden georganiseerd variëren van educatieve spelletjes zoals Sea Creature Discovery, Marine Life Trivia, Under the Sea Mad Libs en Ocean Artifacts Memory Tray tot handarbeid zoals Design je eigen Aquarium, Maak je eigen zeilboot, kunst van zeezout en Maak een Pinguïn van Oreo-koekjes.

Camp Ocean 2In Camp Ocean, dat het huidige programma Camp Carnival vervangt, worden de jongeren verwelkomd in ruimtes die doen denken aan de onderwaterwereld. Er zijn 3 leeftijdscategorieën die elk hun eigen identiteit hebben: kinderen van 2-5 jaar worden de Pinguïns genoemd, de 6-8-jarigen zijn de Roggen en de 9-11-jarigen de Haaien. Ze hebben elk hun eigen omgeving die zijn ingericht op basis van hun leeftijd.

Carnival heeft ook programma’s voor tieners, de Circle C (voor 12-14-jarigen) en Club O2 (voor 15-17-jarigen). Deze worden voortgezet op al haar schepen.

Na de introductie op de Carnival Freedom zal Camp Ocean later dit jaar ook te vinden zijn op de Carnival Magic, de Carnival Breeze en de Carnival Triumph. In 2016 moet het programma zijn ingevoerd op alle schepen in de vloot inclusief de Carnival Vista die begin 2016 in de vaart komt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!