Cruisereiziger
BestemmingenReparaties & Werfbezoek

Technisch probleem Carnival Miracle leidt tot gewijzigde Alaska-cruises

Carnival Legend waterworksVanwege een technisch probleem heeft Carnival Cruise Lines besloten om enkele stops van haar Carnival Miracle in Alaska komende zomer te annuleren. Het probleem zorgt ervoor dat het cruiseschip niet op haar maximale snelheid kan varen en dat heeft gevolgen voor de routes. Ook enkele Hawaii-cruises die de Carnival Miracle zal maken worden om die reden enigszins aangepast. De reparatiewerkzaamheden zullen pas begin 2015 worden doorgevoerd als het in een gepland droogdok komt.

Senior Cruise Director van Carnival Cruise Lines, John Heald meldt dat men na intern overleg heeft besloten om het droogdok niet naar voren te halen. ‘We wilden niet de Alaska-cruises annuleren waar mensen zo hard voor hebben gewerkt en hebben verdiend’. Passagiers ontvangen op enkele gewijzigde cruises een boordtegoed van 50 dollar en 25% korting op een toekomstige cruise. Indien passagiers hun cruise willen annuleren dan krijgen zij hun volledige cruisebedrag terug.

Voor exacte informatie over welke havens wel of niet aan worden gedaan: Facebook bericht John Heald

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)